Kids and Us Horta - Guinardó

Escola d'anglès per nens a partir d'1 any

Welcome to the Summer Fun weeks 2022 al centre!

Les Fun Weeks són setmanes temàtiques organitzades per Kids&Us. S’adrecen a nens i nenes de 3 a 10 anys amb l’objectiu de facilitar-los el contacte amb l’anglès durant els períodes de vacances, utilitzant la metodologia d’aprenentatge de Kids&Us.

A les Fun Weeks es fan activitats 100% en anglès que permeten que els nens i nenes es diverteixin i alhora aprenguin gràcies al mètode natural d’aprenentatge propi de Kids&Us.

ACTIVITATS

Totes les activitats de les Fun Weeks es fan íntegrament en anglès i estan relacionades amb la temàtica setmanal. Cada setmana ens submergim en un món nou gràcies a les diferents temàtiques, amb històries diferents per a cada grup d’edat creades específicament per facilitar l’adquisició de l’idioma. Les temàtiques proposades per a aquestes Fun Weeks són les següents:

Temàtica 1: BEACH

Posa’t les ulleres de sol, agafa la tovallola i no et perdis la nostra Fun Week d’estiu a Kids&Us. Fem castells a la sorra, busquem crancs i saltem entre les onades. És un tauró? No, no ho és. Són en Jeremy i els seus amics que riuen entre bromes i s’ho passen d’allò més bé a la platja. Què és aquest enrenou? Són en Jack i el seu equip de vòlei. Animem-los mentre juguen el partit més dur de la temporada!

Temàtica 2: IN THE POST

Fem una crida a tots els petits carters i carteres. Necessitem la vostra ajuda per entregar totes les cartes i els paquets als nostres amables veïns. Ens agrada treballar en matins assolellats i mai sabem quines aventures i sorpreses ens esperen. Vine a gaudir d’una setmana de jocs i activitats divertides, aprendrem a ser els millors carters!

Temàtica 3: FARMYARD

Vine a Kids&Us i explora la granja del senyor Price. L’ajudarem amb les seves feines diàries i a mantenir la granja neta i polida. A més, coneixerem tots els seus amics de la granja. La pobra Little Bee necessita ajuda per trobar el seu lloc a la granja. L’ajudaràs a fer nous amics i a descobrir el veritable significat de la paraula família? Què és aquesta música que se sent? Oh, mira! És la Daisy, la vaca ballarina! Acompanya-la en la seva nova aventura per descobrir la importància de perseguir els teus somnis.

Temàtica 4: THE FAR WEST

En pel·lícules antigues, veiem que els americans i els cowboys tenien estils de vida molt diferents, vestien diferent i també feien servir armes diferents. Però, en realitat són tan diferents? Descobrim-ho!

Durant les Fun Weeks es realitzen divertides activitats amb contingut pedagògic. S’organitzen grups reduïts per franja d’edat per assegurar el tracte individualitzat a cada nen i nena i optimitzar els resultats i l’aprenentatge de cada un d’ells… Totes les activitats es realitzaran al nostre centre del Carrer Cartellà núm. 101 amb plaça Àlvaro Cuqueiro.

DATES I HORARI

· Setmana 1: BEACH (del 27 de juny al 1 de juliol)

· Setmana 2: IN THE POST (del 4 al 8 de juliol)

· Setmana 3: FARMYARD (del 11 al 15 de juliol)

· Setmana 4: THE FAR WEST (del 18 al 22 de juliol)

L’horari de les activitats serà de 9:00h a 13:00h (opció A) o de 9:00h a 15:00h (opció B), tot i que per facilitar-vos tant l’arribada com la recollida dels nens, l’horari de recepció serà de 8:30h a 9:00h, i la recollida es podrà fer a partir de les 13:00h i fins a les 13:30h (opció A) o a les 15h (opció B). Durant l’estona d’acollida hi haurà una mestra amb els nens mentre llegeixen, dibuixen o miren alguna pel·lícula en anglès).

PREUS

· Opció A (de 9:00h a 13:00h): 122€/setmana

· Opció B (de 9:00h a 15:00h): 132€/setmana (cal portar el dinar en una carmanyola)

INSCRIPCIONS

En cas d’estar interessats en inscriure-us, podeu fer-ho omplint el següent formulari: