Kids and Us Horta - Guinardó

Escola d'anglès per nens a partir d'1 any

English Summer Fun l’Escola Closa

WELCOME SUMMER 2022!

CAMPUS D’ESTIU A L’ESCOLA CLOSA (Carrer d’Emili Roca, 22)

T’imagines fent una immersió en anglès i al costat de casa? Millora el teu nivell d’anglès d’una manera divertida i estimulant i passant-ho molt bé en el nostre “English Summer Fun by Kids&Us

En el Summer Fun fem molt més que classes d’anglès. Oferim activitats d’oci vivencials i enriquidores on la llengua vehicular és l’anglès.

La nostra missió és aconseguir que els nens i nenes s’interessin per les activitats que desenvolupen i s’arribin a identificar plenament amb els personatges i històries que expliquem.

COM HO FEM?

El nostre equip està format per gent jove, dinàmica, alegre i motivada pel seu treball, amb experiència en la metodologia Kids&Us i amb una clara vocació per la docència. Aquests trets diferencials ens permeten garantir que tots els nens i nenes que venen als nostres centres rebin un tracte personalitzat i familiar que fa que participin activament i puguin millorar el seu nivell d’anglès d’una manera divertida i innovadora.

EDATS:

Per a nens i nenes de P3 fins a 4t de primària

TEMÀTIQUES I TORNS:

Cada setmana ens submergirem en un món diferent a través de noves i originals històries creades específicament per a millorar i agilitar l’adquisició de l’idioma dels vostres fills i filles. D’aquesta manera, ells podran unir-se a l’aventura tantes setmanes com vulguin.

  • Beach (del 27 de juny a l’1 de juliol)
  • In the Post (del 4 al 8 de juliol)
  • Farmyard (de l’11 al 15 de juliol)
  • The Far West (del 18 al 22 de juliol)

ACTIVITATS:

WATER GAMES

L’escola en les seves instal·lacions, compte amb piscina, això ens permetrà gaudir de jocs d’aigua cada sense haver de sortir del centre.

STORY TIME

Els monitors explicaran un conte per setmana que ajudarà els nens a contextualitzar el vocabulari i expressions que van aprenent. D’altra banda, els nens tindran l’oportunitat de posar-se en la pell dels personatges fantàstics i viure les aventures en primera persona.

SONG & DANCE TIME
Amb l’ajuda de cançons, moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica de la setmana farem representacions adaptades a cada grup d’edat.

CRAFTS
Es fan activitats plàstiques relacionades amb la temàtica de la setmana per a treballar les diferents capacitats artístiques i creatives dels petits.

MONITORED GAMES
Els jocs i les activitats de psicomotricitat estan pensades per a cohesionar el grup, aprendre a compartir, esperar el torn … Els nens aprendran de manera senzilla i vivencial ordres i estructures gramaticals bàsiques en anglès.

LUNCH TIME
Aprofitarem els temps previ al menjar per a introduir als nens al vocabulari i les expressions pròpies d’aquest temps.

ACTIVITAT ESTRELLA:

Cada setmana tots els grups faran una activitat diferent i molt divertida (inflables, festa de bombolles, circ,…) i els majors també faran una sortida matinal.

DATES I PROCÉS D’INSCRIPCIÓ:

Alumnes Kids&Us i escola Closa: del 19 al 23 d’abril.

Obert a tots: a partir del 24 d’abril.

Les inscripcions es faran de manera online a través de la web: https://www.kidsandussummerfun.com/centro/escola-closa/251

IMPORTANT! Per a fer la inscripció, haureu d’utilitzar el navegador Google Chrome o Mozilla Firefox.

ESPAI SEGUR

Per a garantir la seguretat de tots els nens/as, les famílies i els docents, continuem aplicant els protocols de seguretat i higiene per a complir la normativa marcada per les autoritats sanitàries. Els centres Kids&Us ofereixen un servei únic en el qual la seguretat dels nens i les nenes té la mateixa importància que l’aprenentatge de l’anglès.

En definitiva, prendrem totes les mesures necessàries per a oferir unes activitats segures, divertides i 100% en anglès.

PER A MÉS INFORMACIÓ:

Kids&Us Horta-Guinardó (C/Cartellà, 101)
horta@kidsandus.es
682666780 / 93.420.11.32

A %d bloguers els agrada això: