Kids and Us Horta - Guinardó

Escola d'anglès per nens a partir d'1 any

Activitats

Volem que els nens integrin l’anglès en les activitats lúdiques i formatives que poden fer juntament amb la seva família. Per això, Kids&Us ofereix un univers d’activitats en anglès:

storytimekids-actividades-kidsandus (8)Storytimes

L’hora del conte – en anglès storytime – és la representació d’una història a través de personatges, cançons i material complementari per a fer que els més petits gaudeixin d’un espectacle en anglès. Més informació.


storytimebabies-actividades-kidsandus (7)Storytimes for Babies

L’hora del conta en anglès per a babies és la representació d’una història a través de personatges, cançons i  material complementari dirigit a nens i nenes d’1 i 2 anys. Més informació.


little chef logoLittle Chef – 3-10 anys

Kids&Us ofereix un taller de cuina en famíia d’allò més deliciós! Amb Little Chef aprendrem a cuinar plats saludables i divertits per a nens/es, a la vegada que compartim entre tots una activitat familiar. Més informació.


mad scientistMad Scientist – 5-9 anys

Mad Scientist, la nova activitat extraescolar de Kids&Us, es centra en els nens i nenes que volen aprendre sobre el món que vivim. Més informació.


Capcalera-KidsandTheatreKids&Theatre – Emma, Oliver i Marcia

Kids&Theatre és una activitat extraescolar de teatre en anglès complementaria als cursos Kids&Us. A les classes aprendrem una història i les seves cançons, que després assajarem i interpretarem. Més informació.

%d bloggers like this: