Kids and Us Horta - Guinardó

Escola d'anglès per nens a partir d'1 any

Visca els casals d’estiu de Kids&Us Horta a l’escola La Salle Horta!

Si ja estàs pensant en les vacances d’estiu i al costat de casa, has de saber que tenim la millor opció per aquestes setmanes: English Summer Fun, les nostres setmanes temàtiques 100% en anglès per a nens i nenes de 3 a 10 anys.

L’English Summer Fun sempre està a punt quan arriben les vacances escolars i aquest estiu no podia ser diferent. A Kids&Us ja hem obert el període d’inscripcions perquè els nens i nenes d’entre 3 i 10 anys gaudeixin amb les setmanes temàtiques en anglès per excel·lència. A més, els grups són reduïts segons l’edat, dividits per edats en grups de 3-4 anys, 5-6 anys, 7-10 anys i tindran el mateix monitor/a durant tota la setmana.

Durant el Summer Fun, els nens i nenes viuran experiències divertides i sempre les relacionarem amb temàtiques molt entretingudes. Com ho farem? Amb les nostres activitats estrella: les hores del conte, les divertidíssimes manualitats, els jocs i els balls… Tot això en un entorn 100% en anglès!

LOCALITZACIÓ: La Salle Horta (Edifici Infantil -Pl. Karl Marx)

EDATS: les activitats s’adrecen a nens i nenes de P3 a 4t de primària.

logocole

TORNS I DATES

Cada setmana tindrem una temàtica diferent. El fet de treballar per setmanes permet triar lliurement les dates sense que això perjudiqui de cap manera a l’adaptació al grup i a les activitats programades.

  • Del 28 de juny al 2 de juliol – SECRET AGENTS
  • Del 5 de juliol al 9 de juliol – ARABIAN NIGHTS
  • Del 12 al 16 de juliol – AROUND THE WORLD

FRANGES HORÀRIES

  • OPCIÓ A : de 9:00h a 17:00h
  • OPCIÓ B : de 9:00h a 15:00h
  • OPCIÓ C : de 9:00h a 13:00h 

ESPAI SEGUR

Per garantir la seguretat de tots els nens i nenes, les famílies i els docents, seguim aplicant els protocols de seguretat i higiene per complir la normativa marcada per les autoritats sanitàries. Els centres Kids&Us ofereixen un servei únic en el qual la seguretat dels nens i les nenes té la mateixa importància que l’aprenentatge de l’anglès.

En definitiva, prendrem totes les mesures necessàries per oferir-vos unes activitats segures, divertides i 100% en anglès.

REUNIÓ INFORMATIVA

La reunió informativa que farem forma online en línia tindrà lloc el dimarts 13 d’ abril a les 18:30h

DATES PER FER LA INSCRIPCIÓ

  • Per els alumnes Kids&Us i La Salle Horta: del 26 al 28 d’abril
  • Per els infants del barri: a partir del 29 d’abril

Per a inscripcions i més informació sobre l’activitat, visita el lloc web

Descobreix més detalls sobre els casals d’estiu Summer Fun by Kids&Us en el següent vídeo:

A %d bloguers els agrada això: