fbpx

Kids and Us Horta - Guinardó

Escola d'anglès per nens a partir d'1 any

Colònies en Anglès “Cool Off”

Les Cool Off són les colònies d’estiu de Kids&Us: Una setmana, 24 hores en anglès.

Les Colònies d’Estiu en Anglès “Cool Off” estan pensades per a què els vostres fills i filles gaudeixin d´una autèntica experiència d’immersió lingüística sense sortir a l’estranger.

En l’idíl·lic entorn natural de la comarca d’Osona, al peu de les serralades de Bellmunt i el Puigsacalm, a la casa “El Molí de la Riera” i acompanyats dels nostres professors i monitors, els nens i nenes viuran aventures màgiques pensades i dissenyades per l’equip pedagògic de Kids&Us.

Unes colònies pensades per a alumnes de Kids&Us, amb la finalitat d’assegurar l’homogeneïtat de nivells en tots els grups.

de7a13-ca

Les nostres colònies es dirigeixen a infants de 7 a 13 anys que ja tinguin una base oral en la llengua anglesa, que puguin mantenir un discurs oral d’acord a la seva edat i establert als nivells del nostre mètode Kids&Us.

És per això que les nostres colònies només estan obertes a alumnes de Kids que hagin cursat el nivell de Marcia, o cursos superiors, i que hagin nascut com a molt tard al 2010. Els nens i nenes que no siguin alumnes de Kids&Us hauran de fer una prova de nivell.

Temàtica

ACROSS THE SAHARA. Benvinguts a un dels llocs més calorosos del planeta. Viatgeu amb la nostra caravana a través de les infinites dunes del Sàhara i descobrireu els secrets que us reserva el desert. Veniu a passar una setmana plena de diversió amb jocs, activitats i excursions, i podreu conèixer l’estil de vida i la cultura dels habitants del Gran Desert.

Material didàctic

Tot el material didàctic creat per a aquestes colònies ha estat dissenyat pel nostre equip pedagògic amb la finalitat de garantir la immersió lingüística, donant continuïtat i reforçant els conceptes, tant orals com gramaticals, apresos durant l’any en els nostres centres Kids&Us. És per això que tant el material com els continguts són diferents segons l’edat i el nivell Kids&Us dels infants.

Les colònies es presenten en format setmanal, i els nens i nenes es poden apuntar per setmanes als diferents torns:

  • Del 24 al 30 de juny
  •  Del 1 al 7 de juliol
  •  Del 8 al 14 de juliol
  •  Del 15 al 21 de juliol
  •  Del 22 al 28 de juliol
     
*60 places per torn
Per més informació i inscripcions de les colònies Cool Off by Kids&Us podeu visitar la pàgina web: http://www.kidscooloff.com/
%d bloggers like this: