Kids and Us Horta - Guinardó

Escola d'anglès per nens a partir d'1 any

Bases legals “Sorteig Mercat de la Mercè”

1. Companyia organitzadora

GRUP MAPUCANA & ASSOCIATS SL (en endavant Kids&Us Horta Guinardó) amb domicili social al C/Cartellà, 101, 08031 BARCELONA (Catalunya) per mitjà de les presents bases, anuncia i es fa responsable de la celebració del sorteig denominat “Sorteig Mercat de la Mercè” de Kids&Us Horta-Guinardó.

2. Desvinculació pel que fa a Facebook, WordPress i Instagram

Ni Facebook ni WordPress ni Instagram patrocinen, avalen ni administren de cap manera aquesta promoció, ni estan associats a ella. L’usuari es desvincula totalment de Facebook, WordPress i Instagram i és conscient que està proporcionant la seva informació a l’empresa Kids&Us Horta-Guinardó  i no a Facebook, WordPress ni Instagram.

3. Objecte i mecànica del sorteig

Kids&Us Horta Guinardó sorteja diversos premis (veure 7. Premis) als clients del Mercat de la Mercè. Per això, els participants hauran d’omplir una butlleta que trobaran al Mercat de la Mercè (Passeig Fabra i Puig, 270) i adjuntar el ticket de compra.

4. Durada i àmbit territorial del sorteig

El període de desenvolupament del sorteig començarà el 29 de novembre del 2019 i finalitzarà el 15 de desembre del 2019. El guanyador es comunicarà dia 16 de desembre  a través de les xarxes socials de Kids&Us Horta-Guinardó.

5. Requisits per a participar

Únicament podran participar en el present sorteig persones que compleixin amb totes i cadascuna de les condicions establertes en el present document, entre les que se citen amb caràcter enunciatiu:

  • Ser major d’edat.
  • Una papeleta per persona.
  • Adjuntar ticket de compra del mercat.

6. Selecció del guanyador / guanyadors, suplents, comunicació i lliurament

Un cop acabat el termini, això és el 15/12 de 2019, el centre recollirà les butlletes i agafarà una aleatòriament que serà la guanyadora. El guanyador serà comunicat el dia 16/12/19 a través de les xarxes socials. El dia del lliurament del premi, el guanyador haurà de passar pel punt d’informació del Mercat de la Mercè. Kids&Us Horta Guinardó es reserva el dret de seleccionar un guanyador alternatiu en el cas que consideri que algun participant ha incomplert les regles o algun terme o condició o ha actuat d’una manera que Kids&Us Horta-Guinardó considera inapropiada, il·lícita o ofensiva. Així mateix, si el guanyador renúncia o no respon abans del 31/12/19 s’assignarà un nou guanyador de la mateixa manera. No s’acceptarà cap reclamació relativa al sorteig per part dels participants.

7. Premis

En total hi haurà 3 guanyadors.

1r premi: Plaça a una Fun Week del curs 19-20
2n premi: 70€ en vals del Mercat de la Mercè (Passeig Fabra i Puig, 270)
3r premi: 30€ en vals del Mercat de la Mercè (Passeig Fabra i Puig, 270)

 

8. Protecció de dades

Per poder participar en aquest sorteig cal cedir dades personals. Els participants tenen drets reconeguts i podran exercitar gratuïtament els drets d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició en relació amb les seves dades personals dirigint-se a GRUP MAPUCANA & ASSOCIATS SL, al carrer Cartellà, 101, 08031, (Barcelona), o bé en el correu electrònic horta@kidsandus.es

9. Acceptació tàcita de les Bases

La participació en aquest sorteig suposa l’acceptació d’aquestes bases en la seva totalitat. Kids&Us Horta-Guinardó es reserva el dret a realitzar modificacions o afegir annexos successius sobre la seva mecànica i premis, així com modificar qualsevol de les condicions establertes, sempre que es comuniquin a aquests degudament, sense que hi hagi cap dret per als participants o la persona que els autoritzi a reclamar cap mena de compensació per ells. Així mateix Kids&Us Horta-Guinardó es reserva el dret de posposar o cancel·lar amb la seva única discreció el sorteig comunicant d’igual forma als participants sense que hi hagi cap dret per als participants o la persona que els autoritzi a reclamar cap mena de compensació.

10. Legislació i jurisdicció aplicable

Les presents bases es regulen per la legislació espanyola i pel coneixement de qualsevol mena de litigi que pogués plantejar-se pel que fa a la interpretació o aplicació de les presents bases, tant KIDS&US com els participants en aquest sorteig, se sotmeten expressament a la jurisdicció espanyola ja la competència dels Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona, ​​amb renúncia expressa a qualsevol fur que els correspongui.

A %d bloguers els agrada això: