Kids and Us Horta - Guinardó

Escola d'anglès per nens a partir d'1 any

Bases legals “Sorteig xec regal 20€ botiga Children”

1. Companyia organitzadora

GRUP MAPUCANA & ASSOCIATS SL (en endavant Kids&Us Horta Guinardó) amb domicili social al C/Cartellà, 101, 08031 BARCELONA (Catalunya) per mitjà de les presents bases, anuncia i es fa responsable de la celebració del sorteig denominat “Sorteig xec regal 20€ botiga Children” de Kids&Us Horta-Guinardó.

2. Desvinculació pel que fa a Facebook, WordPress i Instagram

Ni Facebook ni WordPress ni Instagram patrocinen, avalen ni s’administren de manera aquesta promoció, ni estan associats a ella. L’usuari es desvincula totalment de Facebook, WordPress i Instagram i és conscient que està proporcionant la seva informació a l’empresa Kids&Us Santa Coloma i no a Facebook, WordPress ni Instagram.

3. Objecte i mecànica del sorteig

Kids&Us Horta Guinardó sorteja un xec regal de 20€ per gastar a la botiga Children. Per això, els participants hauran d’omplir una butlleta que trobaran a la botiga Children (C/Baixa de la Plana, 43, 08032 Barcelona) i dipositar-la a l’urna de Kids&Us Horta-Guinardó que estarà a la mateixa botiga.

4. Durada i àmbit territorial del sorteig

El període de desenvolupament del sorteig començarà el dimarts 9 de juliol del 2019 a les 17h i finalitzarà el dijous 24 de juliol del 2019 a les 15h. El guanyador es comunicarà dia 25 de juliol a través de les xarxes socials de Kids&Us Horta-Guinardó.

5. Requisits per a participar

Únicament podran participar en el present sorteig persones que compleixin amb totes i cadascuna de les condicions establertes en el present document, entre les que se citen amb caràcter enunciatiu:

  • Ser major d’edat.
  • Una papeleta per persona
  • Ser seguidor de les xarxes socials de Kids&Us Horta Guinardó: Instagram (@kidsandushortaguinardo) i Facebook (Kids&Us Horta Guinardó)

6. Selecció del guanyador / guanyadors, suplents, comunicació i lliurament

Un cop acabat el termini, això és el 24/07 de 2019 a les 15h, el centre recollirà les butlletes i agafarà una aleatòriament que serà la guanyadora. El guanyador serà comunicat el dia 25/07/19 a través de les xarxes socials. El dia del lliurament del premi, el guanyador haurà de facilitar el seu número de DNI per tal d’identificar-se i haurà de tornar a facilitar-lo a la botiga quan vagi a bescanviar el xec regal. Kids&Us Horta Guinardó es reserva el dret de seleccionar un guanyador alternatiu en el cas que consideri que algun participant ha incomplert les regles o algun terme o condició o ha actuat d’una manera que Kids&Us Horta-Guinardó considera inapropiada, il·lícita o ofensiva. Així mateix, si el guanyador renúncia o no respon abans del 30/08/19 s’assignarà un nou guanyador de la mateixa manera. No s’acceptarà cap reclamació relativa al sorteig per part dels participants.

7. Premis

En total hi haurà 1 guanyador. Enl premi serà un xec regal de 20€ per gastar a la botiga Children (C/Baixa de la Plana, 43, 08032 Barcelona).

8. Protecció de dades

Per poder participar en aquest sorteig cal cedir dades personals. Els participants tenen drets reconeguts i podran exercitar gratuïtament els drets d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició en relació amb les seves dades personals dirigint-se a GRUP MAPUCANA & ASSOCIATS SL, al carrer Cartellà, 101, 08031, (Barcelona), o bé en el correu electrònic horta@kidsandus.es

9. Acceptació tàcita de les Bases

La participació en aquest sorteig suposa l’acceptació d’aquestes bases en la seva totalitat. Kids&Us Horta-Guinardó es reserva el dret a realitzar modificacions o afegir annexos successius sobre la seva mecànica i premis, així com modificar qualsevol de les condicions establertes, sempre que es comuniquin a aquests degudament, sense que hi hagi cap dret per als participants o la persona que els autoritzi a reclamar cap mena de compensació per ells. Així mateix Kids&Us Horta-Guinardó es reserva el dret de posposar o cancel·lar amb la seva única discreció el sorteig comunicant d’igual forma als participants sense que hi hagi cap dret per als participants o la persona que els autoritzi a reclamar cap mena de compensació.

10. Legislació i jurisdicció aplicable

Les presents bases es regulen per la legislació espanyola i pel coneixement de qualsevol mena de litigi que pogués plantejar-se pel que fa a la interpretació o aplicació de les presents bases, tant KIDS&US com els participants en aquest sorteig, se sotmeten expressament a la jurisdicció espanyola ja la competència dels Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona, ​​amb renúncia expressa a qualsevol fur que els correspongui.

A %d bloguers els agrada això: