Kids and Us Horta - Guinardó

Escola d'anglès per nens a partir d'1 any

El Nadal més divertit el tenim a les Chrismas Fun Weeks de Kids&Us amb “The Perfect Christmas” i “Santa’s Winter Games”!

No ens n’hem adonat que ja som a Nadal! El Pare Noel i els elfs han d’acabar de fer les llistes de nens que han fet bondat i de nens que no n’han fet gaire. Els rens del Pare Nadal s’han de posar en forma per sortir a repartir regals per tot el món. Ens ajudeu a preparar un Nadal magnífic?

L’aprenentatge de l’anglès encara es torna més divertit per Nadal gràcies a les Fun Weeks de Nadal. Des de Kids&Us hem preparat divertides activitats per a uns jocs d’hivern molt especials, els Santa Winter Games, i una setmana plena de la màgia de Nadal amb la Fun Week Perfect Christmas. Una manera diferent i divertida de viure les vacances de Nadal.

FUN WEEKS NADAL

Les Fun Weeks són les setmanes temàtiques de Kids&Us que s’organitzen durant els períodes de vacances. A través d’una immersió lingüística total, els infants es diverteixen alhora que aprenen gràcies al mètode natural d’aprenentatge propi de Kids&Us. Estan adreçades a nens i nenes de 3 a 10 anys, tant si són alumnes Kids&Us com si no. S’organitzen grups per franges d’edat, amb 10 alumnes per professor com a màxim, per assegurar el tracte individualitzat per a cada nen i nena i d’aquesta manera optimitzar els resultats i l’aprenentatge de tots i cadascun.

En aquestes Fun Weeks, els més petits treballaran un anglès de qualitat, ric i ple de matisos a través de jocs, hores del conte, manualitats i cançons, sempre en un entorn ple d’estímuls 100% en anglès.

Mes informació sobre les Fun Weeks aquí.

Setmana 1: “The Perfect Christmas”

Nadal és un dia molt esperat. A quina llista us deu haver posat Santa Claus: a la llista de nens trapelles o a la llista de bons nens? Tots voleu que Santa Claus us porti el que heu demanat: en Jake ha demanat un gat, a l’Annie li falta l’estrella per a l’arbre de Nadal i el desig d’en Nick és passar Nadal amb el seu avi, que misteriosament sempre viatja en aquestes dates. Vine amb nosaltres a la Fun Week “Perfect Christmas” i segur que Santa Claus t’inclourà a la llista de nens que fan bondat!

Setmana 2: “Santa’s Winter Games”

Arriba Nadal i, tot i que els petits elfs tenen molta feina a preparar regals per als nens i nenes que han fet bondat, encara tenen temps de divertir-se a la neu. Veniu a jugar amb ells i a fer curses amb esquís, snowboard i trineu, a patinar i a fer un partit d’hoquei sobre gel. No us perdeu l’oportunitat de participar en les divertides activitats dels Jocs d’Hivern de Santa Claus!

DATES

The Perfect Christmas (setmana 1): del 27 al 28 de desembre

Santa’s Winter Games (setmana 2): del 2 al 4 de gener

PREUS

The Perfect Christmas – setmana 1 (2 dies)
  • Opció A (de 9 a 13h): 66€
  • Opció B (de 9 a 15h): 80€
Santa’s Winter Games – setmana 2 (3 dies)
  • Opció A (de 9 a 13h): 86€
  • Opció B (de 9 a 15h): 100€

Les opcions d’acollida (de 8:30h a 9h) i de recollida (de 15h a 15:30h) són gratuïtes.

Si us apunteu les dues setmanes gaudireu d’un descompte del 10% en l’import total.

Us podeu inscriure en aquest link.

Us esperem per gaudir d’un Nadal junts d’allò més divertit!

A %d bloguers els agrada això: