Kids and Us Horta - Guinardó

Escola d'anglès per nens a partir d'1 any

Casal de Setmana Santa en anglès 2019 (Easter Fun Week)

¡Primavera d’aventures amb les Easter Fun Weeks de Kids&Us!

Les activitats de les Fun Weeks s’adrecen a nens i nenes de 3 a 10 anys, que dividim per franges d’edat (3 i 4 anys, 5 i 6 anys i de 7 a 10 anys) i en grups de com a màxim 10 infants per professor. D’aquesta manera, assegurem que els nens puguin interactuar perfectament amb el professor d’anglès i que estableixin una bona relació entre ells.

Les Fun Weeks s’organitzen per setmanes, amb temàtiques independents, per poder oferir la màxima flexibilitat a les famílies.

Inscripcions

Si ja ho tens clar, inscriu-te omplint el següent FORMULARI

Temàtica de Setmana Santa 2019:

LOST IN ITALY

Ja tenim a punt els bitllets, els passaports i l’equipatge. I tu? Vine a viure grans aventures a Itàlia amb nosaltres. Serà una setmana fantàstica plena de música, futbol i viatges. No perdis l’avió! 

ImgFB_1200x627px_tematiques_Lost_in_Italy_FWEaster19.jpg

Dates

Setmana del 15 al 18 d’abril (4 dies)

Activitats

Totes les activitats que duem a terme durant les Fun Weeks són íntegrament en anglès, estan relacionades amb la temàtica setmanal i es divideixen en set grans blocs:

1. Activitats de psicomotricitat: Farem jocs a través dels quals els nens podran córrer, saltar i realitzar un seguit d’activitats que permetran una bona interrelació i treball en equip.

2. Taller de teatre (Performances): Amb l’ajuda de cançons, moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica farem representacions adaptades a l’edat dels diferents grups de nens i nenes. Aquesta activitat els ajudarà a contextualitzar el vocabulari i les expressions que van aprenent. A més, tindran l’oportunitat de posar-se a la pell dels diferents personatges i viure en primera persona les seves intrèpides aventures.

3. L’hora del conte (Storytime): Creiem que l’ús del conte és clau i essencial a l’aprendre un idioma. El conte que hem creat s’ha adaptat a cada grup d’edat i ofereix una manera divertida i entretinguda d’aprendre estructures, sons i vocabulari. Al llarg d’aquestes Fun Weeks, aprendrem i representarem i interpretarem contes.

4. Manualitats (Crafts): Realitzarem treballs manuals inspirats en les diferents temàtiques setmanals. Seria necessari que portessin una bata.

5. Mercat (Market): Organitzarem un “mercat” on els nens i les nenes podran comprar l’esmorzar amb uns diners molt especials, i sempre fent servir les expressions adequades. D’aquesta manera, faran servir l’anglès en un context real molt útil per a la seva adquisició de l’idioma.

6. Cançons temàtiques (Songs): Es tracta sens dubte de l’activitat amb més acceptació de les Fun Weeks. Totes les cançons es creen i composen seguint sempre la temàtica de la setmana, i s’adapten a cada grup d’edat.

7. Llibre de classe (Fun Book): quadern temàtic que els nens i nenes completen durant la setmana.

Horaris

Opció A: De 9h a 13h

Opció B *: De 9h a 15h (cal portar el menjar de casa en una carmanyola)

En els dos casos, l’horari de recepció serà de 8.30h a 9h

*La recollida podrà fer-se entre les 15h i les 15.30h.

Preus

Setmana de 4 dies:

* OPCIÓ A (de 9h a 13h) : 98€/setmana

* OPCIÓ B (de 9h a 15h): 112€/setmana (cal portar el menjar en una carmanyola)

A %d bloguers els agrada això: