Kids and Us Horta - Guinardó

Escola d'anglès per nens a partir d'1 any

Els casals de Setmana Santa ja són aquí! Welcome to the Easter Fun Week!

Les Fun Weeks són setmanes temàtiques organitzades per Kids&Us. S’adrecen a nens i nenes de 3 a 10 anys amb l’objectiu de facilitar-los el contacte amb l’anglès durant els períodes de vacances, utilitzant la metodologia d’aprenentatge de Kids&Us.

A les Fun Weeks es fan activitats 100% en anglès que permeten que els nens i nenes es diverteixin i alhora aprenguin gràcies al mètode natural d’aprenentatge propi de Kids&Us.

ACTIVITATS

Totes les activitats de les Fun Weeks es fan íntegrament en anglès i estan relacionades amb la temàtica setmanal. Cada setmana ens submergim en un món nou gràcies a les diferents temàtiques, amb històries diferents per a cada grup d’edat creades específicament per facilitar l’adquisició de l’idioma. La temàtica proposada per a aquest casal és la següent:

GOING NUTS

La primavera és una època molt emocionant per als esquirols joves que viuen al bosc. Hi ha una pila de llocs, jocs i coses màgiques per descobrir. El més important són les nous: els esquirols són capaços de qualsevol cosa per aconseguir-ne. Segueix els intrèpids esquirols en les seves aventures i descobriràs com de ràpids i intel·ligents són. Els esquirols Kids&Us et demostraran el seu enginy i les seves increïbles habilitats mentre et diverteixes ballant, cantant i jugant. No et perdis aquesta divertida aventura primaveral!

Durant les Fun Weeks es fan divertides activitats amb contingut pedagògic. S’organitzen grups reduïts per franja d’edat per assegurar el tracte individualitzat a cada nen i nena i optimitzar els resultats i l’aprenentatge de cada un d’ells.

DATES I HORARI

  • Setmana del 3 al 6 d’abril (4 dies).
  • L’horari de les activitats serà de 9:00h a 13:00h (opció A) o de 9:00h a 15:00h (opció B), tot i que per facilitar-vos tant l’arribada com la recollida dels nens, l’horari de recepció serà de 8:30h a 9:00h, i la recollida es podrà fer a partir de les 13:00h i fins a les 13:30h (opció A) o a les 15h (opció B).

Durant l’estona d’acollida hi haurà una mestra amb els nens i nenes mentre llegeixen, dibuixen o miren alguna pel·lícula en anglès).

PREUS

· Opció A (de 9:00h a 13:00h): 110€/setmana

· Opció B (de 9:00h a 15:00h): 120€/setmana (cal portar el dinar en una carmanyola)

INSCRIPCIONS

En cas d’estar interessats en les inscripcions, o si simplement voleu més informació, no dubteu a contactar amb nosaltres.

A %d bloguers els agrada això: