Kids and Us Horta - Guinardó

Escola d'anglès per nens a partir d'1 any

Arriben els campaments d’estiu més actius amb Kids&Us i CEM Horta!

Voleu que els vostres fills i filles continuïn aprenent anglès durant l’estiu? Des de Kids&Us us oferim la possibilitat de fer-ho d’una manera diferent. Al mateix temps que segueixen practicant anglès, s’ho passaran d’allò més bé participant en activitats esportives i lúdiques gràcies al nostre casal English&Fun Campus Olímpia al CEM HORTA.

Què és?

És un campus urbà organitzat per Campus Olímpia al CEM HORTA que va dirigit a nens i nenes de 3 a 12 anys, siguin alumnes Kids&Us o no. L’objectiu d’aquest casal és aconseguir que cada dia sigui una experiència inoblidable, que els nens i nenes tornin a casa després de viure una jornada divertida, diferent i plena d’activitats. Per això us oferim la possibilitat que els vostres fills realitzin 4 hores d’activitats matinals en anglès seguint el mètode Kids&Us apart de les activitats esportives i lúdiques que poden realitzar en el campus.

Com és?

Cada setmana, seguint una temàtica diferent pensada per l’equip pedagògic de Kids&Us, els nens i nenes prendran part en activitats en anglès cada matí de la mà de Kids&Us amb professionals formats a la nostra escola i seguidament podran participar en activitats esportives com futbol, bàsquet o handbol i també lúdiques com jocs d’aigua o tallers. També, hi haurà una activitat aquàtica i psicomotricitat.

On ho fem?

El campus Olímpia es porta a terme al CEM HORTA que consta de 2 pavellons ideals per realitzar els jocs esportius i per implementar els tallers manuals. També disposa d’una piscina de 33×25 i piscina d’aprenentatge poc profunda, segons la franja horària i activitat programada. La utilització és distribuirà per franges horàries, d’acord amb l’ocupació del recinte.

english&fun

Dades d’interès d’English&Fun:

LLOC: CEM HORTA (C/ Feliu i Codina,27)
EDATS: de 3 a 12 anys
TORNS: del 22 de juny al 31 de juliol i del 31 d’agost al 13 de setembre
FRANJA HORÀRIA:

  • 9:00 h a 17:00 h (inclou menjador amb cuina pròpia)

Hi ha servei de menjador de 13 a 15 hores, amb cuina pròpia i menús especials al·lèrgies i/o intoleràncies.

Preus:

Aquelles famílies que vulguin poden sol·licitar l’ajut econòmic bonificat fins el 90%.

Inscripcions

A partir del 25 d’abril us podreu inscriure de forma on-line a la web del CEM, i fins a esgotar places.

Aquest casal ofereix la possibilitat de sol·licitar beca (ajut econòmic) o monitor de suport, ja que està homologat per l’ajuntament de Barcelona.

A %d bloguers els agrada això: