fbpx

Kids and Us Horta - Guinardó

Escola d'anglès per nens a partir d'1 any

Us presentem les Summer Fun Weeks!

Les activitats de les Fun Weeks s’adrecen a nens i nenes de 3 a 10 anys, que dividim per franges d’edat (3 i 4 anys, 5 i 6 anys i de 7 a 10 anys) i en grups de com a màxim 10 infants per professor. D’aquesta manera, assegurem que els nens puguin interactuar perfectament amb el professor d’anglès i que estableixin una bona relació entre ells.

Les Fun Weeks s’organitzen per setmanes, amb temàtiques independents, per poder oferir la màxima flexibilitat a les famílies.

Inscripcions

Si ja ho tens clar, inscriu-te omplint el següent formulari.

Temàtiques

Temàtica 1: MONSTERS (setmana de l’1 al 5 de juliol)

Et fan por els monstres? No te n’han de fer! Quan els coneixes, poden ser molt simpàtics. Pot ser que algun intenti fer alguna trapelleria, o fins i tot espantar-te, però si els dones una oportunitat, fins i tot us podeu fer molt amics. Vine a Kids&Us i et divertiràs descobrint com viuen uns monstres molt especials.

Temàtica 2: MOUNTAIN  ADVENTURES (setmana del 8 al 12 de juliol)

T’agrada fer senderisme i veure molts animals? T’agradaria explorar l’Himàlaia i anar a la recerca lleopards de les neus? T’atreviries a escalar un volcà a Indonèsia? Sigui l’aventura que sigui, pots estar segur que et divertiràs jugant, cantant i ballant amb nosaltres.

Temàtica 3: FARMYARD (setmana del 15 al 19 de juliol)

Vine a Kids&Us i explora la granja del senyor Price. L’ajudarem amb les seves feines diàries i a mantenir la granja neta i polida. A més, coneixerem tots els seus amics de la granja. La pobra Little Bee necessita ajuda per trobar el seu lloc a la granja. L’ajudaràs a fer nous amics i a descobrir el veritable significat de la paraula família? Què és aquesta música que se sent? Oh, mira! És la Daisy, la vaca ballarina! Acompanya-la en la seva nova aventura per descobrir la importància de perseguir els teus somnis.

Temàtica 4: UNDER THE SEA (setmana del 22 al 26 de juliol)

Submergeix-te amb nosaltres i descobreix la nova Fun Week submarina. El Saxon Sardine necessita la nostra ajuda per trobar el regal perfecte, però hem d’anar amb compte amb els taurons! També ajudarem la Hetty a descobrir el veritable significat de l’amistat durant el seu viatge a la recerca d’una nova closca. Finalment, acompanyarem el Saul i la Poppy en la seva aventura per rescatar un dofí. Prepara el tub i les aletes per gaudir d’una meravellosa aventura submarina amb Kids&Us.

Temàtica 5: SWEET (setmana del 2 al 6 de setembre)

Ets una persona llaminera? Els nostres amics en Timmy, la Lucy i en Colin sí que ho són. Seran capaços de resistir-se a la temptació de menjar-se tots els dolços? Vine a descobrir-ho en aquesta nova Fun Week de Kids&Us. Prepara’t per a una aventura molt dolça i misteriosa i ajuda els nostres amics a treballar en grup per aconseguir el seu objectiu.

Activitats

Totes les activitats que duem a terme durant les Fun Weeks són íntegrament en anglès, estan relacionades amb la temàtica setmanal i es divideixen en set grans blocs:

1. Activitats de psicomotricitat: Farem jocs a través dels quals els nens podran córrer, saltar i realitzar un seguit d’activitats que permetran una bona interrelació i treball en equip.

2. Taller de teatre (Performances): Amb l’ajuda de cançons, moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica farem representacions adaptades a l’edat dels diferents grups de nens i nenes. Aquesta activitat els ajudarà a contextualitzar el vocabulari i les expressions que van aprenent. A més, tindran l’oportunitat de posar-se a la pell dels diferents personatges i viure en primera persona les seves intrèpides aventures.

3. L’hora del conte (Storytime): Creiem que l’ús del conte és clau i essencial a l’aprendre un idioma. El conte que hem creat s’ha adaptat a cada grup d’edat i ofereix una manera divertida i entretinguda d’aprendre estructures, sons i vocabulari. Al llarg d’aquestes Fun Weeks, aprendrem i representarem i interpretarem contes.

4. Manualitats (Crafts): Realitzarem treballs manuals inspirats en les diferents temàtiques setmanals. Seria necessari que portessin una bata.

5. Mercat (Market): Organitzarem un “mercat” on els nens i les nenes podran comprar l’esmorzar amb uns diners molt especials, i sempre fent servir les expressions adequades. D’aquesta manera, faran servir l’anglès en un context real molt útil per a la seva adquisició de l’idioma.

6. Cançons temàtiques (Songs): Es tracta sens dubte de l’activitat amb més acceptació de les Fun Weeks. Totes les cançons es creen i composen seguint sempre la temàtica de la setmana, i s’adapten a cada grup d’edat.

7. Llibre de classe (Fun Book): quadern temàtic que els nens i nenes completen durant la setmana.

Dates i horaris

L’horari de les activitats serà de 9:00h a 13:00h, tot i que per facilitar-vos tant l’arribada com la recollida dels nens, l’horari de recepció serà de 8:30h a 9:00h, i la recollida es podrà fer a partir de les 13:00h i fins a les 14:00h. Si necessiteu que els vostres fills es quedin fins a les 15:00h s’afegirà un suplement al preu final*. Durant aquesta estona hi haurà una mestra amb els nens mentre llegeixen, dibuixen o miren alguna pel·lícula en anglès.

Preus

  • 120€/setmana

El suplement per quedar-se al centre de 14:00h a 15:00h és de:  10€/setmana

  • ImgFB_1200x627px_FWSummer19_CAT
%d bloggers like this: