Kids and Us Horta - Guinardó

Escola d'anglès per nens a partir d'1 any

Read me a Story

Kids&Us entra en el món editorial per omplir un buit existent en el mercat de contes i llibres de lectura en llengua anglesa, ja que oferim històries que s’adeqüen al nivell d’anglès i a la capacitat de comprensió tant dels nens com dels pares que els hagin d’explicar.

Els nostres contes han estat pensats per a nens no angloparlants, però sense caure en el parany de l’excessiva simplificació del llenguatge. Volem que el contingut que apareix en els nostres contes sigui comprensible en la seva globalitat i que, alhora, s’aproximi al màxim a l’anglès real.

002

Aquesta col·lecció ha estat concebuda, precisament, perquè no volem privar cap nen de l’oportunitat d’estar en contacte amb l’anglès a través dels contes. En el cas de pares i mares amb un nivell baix d’anglès, el Talking Pen (el llapis que parla) és un gran aliat. El Talking Pen serà qui llegirà el conte mentre pares i fills es relaxen, escolten el text i n’interpreten el contingut amb l’ajut de les il·lustracions.

Les nostres col·leccions:
Betty Sheep (2-4 anys)

BettySheep-numbers-kidsandus 2La col·lecció Betty Sheep explica les aventures de l’ovelleta Betty. Són contes amb il·lustracions senzilles però molt clares, pensades per facilitar-ne la comprensió. Amb la Betty, els nens i nenes aprendran vocabulari bàsic i significatiu per a ells, però sempre en el context d’un relat i acompanyat d’estructures senceres.

Many Monsters (3-5 anys)NEWS_microsite_1181x1180_Nori-Nosy

La col·lecció Many Monsters l’integren diversos contes il·lustrats, cadascun protagonitzat per un monstre diferent. Tots els personatges són divertidíssims i cadascun té unes habilitats úniques, gràcies a les quals els nens i nenes de 3 a 5 anys enriquiran el seu vocabulari en anglès.

Gina Ginger (5-7 anys)

15590056_1378134325553274_2377496373672594627_n

Aquesta col·lecció explica les aventures de la Gina Ginger, una nena pèl-roja. A la Gina sempre li passen coses, però amb l’ajuda de petites fades, aquests problemes sempre s’acaben resolent… o potser es compliquen encara més? Els contes de la Gina Ginger són un viatge a través de les emocions i les frustracions d’una nena de l’edat dels lectors.

Per més informació consulteu la pàgina web fent clic aquí.
A %d bloguers els agrada això: