La presentadora Tania Llasera ja ha donat el tret de sortida a la nova campanya de Kids&Us!

Per segon any consecutiu, Kids&Us ha estrenat la nova campanya a La Voz Kids això va succeir el passat dilluns 7 de maig, amb un anunci exclusiu protagonitzat per la presentadora Tania Llasera i enregistrat en un dels nous centres Kids&Us. Durant les dues setmanes posteriors, Kids&Us ha previst una ambiciosa campanya digital a tots els països on té presència per al llançament mundial de la nova campanya The beauty of learning.

La bellesa de l’aprenentatge

The Beauty of Learning és el nom escollit per batejar la nova campanya de Kids&Us per al proper curs 2018-2019. La campanya vol transmetre el concepte de bellesa també en l’aprenentatge, mostrar com és d’especial per a Kids&Us veure com creixen els alumnes i com van adquirint les habilitats lingüístiques necessàries per volar ben alt quan arribi el moment.

La nova campanya de Kids&Us té per protagonista un llibre de viatges que mostra el creixement dels nostres fills, en un recorregut invers entre el naixement i el moment en què agafen les regnes de la seva vida. Un viatge a través de l’evolució natural que reflecteix l’espontaneïtat dels nens i les seves ganes de viure.

Durant les properes setmanes, Kids&Us anirà descobrint els nens i nenes que apareixen a la campanya The Beauty of Learning que, com ja és habitual, són alumnes dels seus centres.

Una nova cançó però amb el mateix objectiu

Fire of Learning és la cinquena cançó que crea Kids&Us per posar música a la seva campanya anual. Una vegada més, és una declaració d’intencions per reivindicar l’idioma anglès com a eina de futur que farà que els nostres fills puguin aconseguir tots els seus somnis.

L’experiència de 15 anys de treball confirma la proposta pedagògica de Kids&Us, que vol dotar els seus alumnes de la capacitat d’expressar-se en un nou idioma, un anglès ric, precís i versàtil, ple de matisos i còmplice del seu creixement, que els acompanyarà al llarg de tota la seva vida.

 

Descobreix The Beauty of Learning i balla amb la nova campanya de Kids&Us!