Kids&Us Experience Setembre 2018

A Kids&Us estem tan segurs de l’èxit de la nostra metodologia, basada en el procés natural d’adquisició de la llengua materna, que volem brindar l’exclusiva oportunitat a totes aquelles famílies encara no inscrites de viure en primera persona com aprenen i es diverteixen els vostres fills i filles a les nostres classes.

Kids&Us Experience consistirà en diferents parts:

  • Kids&Us Experience: tornareu a ser alumnes de nou… Experimentant en primera persona allò que fan els vostres fills i filles en les nostres classes, és a dir, veure com s’estructuren les lliçons, exemples d’activitats, quins materials es fan servir i com interactuen els alumnes amb els teachers.
  • Taller de xapes: mentre els pares i mares sou a la reunió informativa, els vostres fills i filles realitzaran tallers de creació de xapes DIY que després es podran emportar a casa per tenir un bonic record.
  • Pica pica per a tothom al final de tota la sessió!
  • IMPORTANT:  Aquesta activitat està destinada a les famílies d’alumnes no inscrits a Kids&Us (places limitades). Cal confirmar l’assistència a través d’aquest enllaç.

 

11 Facebook_CAT