Com a complement del nostre material i perquè el moment de fer els deures sigui més divertit, Kids&Us ha dissenyat l’app Homed-In per als alumnes d’Animal Planet i Fairy Tales. A través d’ella, els alumnes aniran completant tasques progressivament per reforçar allò treballat a classe.

On la puc descarregar? I com funciona?
  • Primer de tot, vés a la botiga d’aplicacions mòbils (Play Store en cas de dispositius Android i App Store en cas de dispositius iOS) i descarrega’t l’aplicació Homed-In. També tens l’opció d’accedir des d’un ordinador al web http://www.kidsandus.es, apartat T&T.
  • Quan obris l’aplicació o facis clic a l’apartat T&T, veuràs a la pantalla que has d’introduir l’usuari i la contrasenya que has rebut des de l’adreça de correu electrònic del centre. Tot seguit has de prémer “Continuar” i acceptar els termes legals.
  • Finalment, accediràs a la pantalla del menú de continguts que conté llibres amb diferents activitats.

Cada setmana, el/la professor/a assignarà un llibre de deures en línia i podrà veure els resultats obtinguts!

Si tens qualsevol dubte o pregunta, no cal que et diguem que tens a la teva total disposició el nostre increible equip!

pastedImage