Aquest any renovem el nostre compromís amb la causa solidària de la Fundació d’Oncologia Enriqueta Villavecchia.

Us animeu a participar en el Concurs Solidari Nadalenc 2018 de Kids&Us Horta-Guinardó?

Com l’any passat, durem a terme de nou un concurs solidari, ja que volem continuar ajudant als nens i nenes que estan hospitalitzats en tractament oncològic i que són atesos per la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia.

FOEV

En què consisteix l’acció?

Demanarem als nostres nens i nenes Kids&Us Horta Guinardó que facin boniques casetes i arbres de Nadal a partir d’uns models creats per a l’ocasió:

Per descarregar-vos les plantilles:

– Caseta model 1

– Caseta model 2

– Arbre de Nadal

També les pots trobar al web la de la fundació. A partir d’aquests models i gràcies a la teva imaginació tindràs l’oportunitat de desenvolupar mil i un tipus de decoracions, ja siguin perquè són de tela, cartró, paper, amb adhesius amb forma d’estels, amb purpurina, pintats amb llapis de colors cridaners…. i ser un dels guanyadors dels premis que Kids&Us HOrta-Guinardóvol regalar-te aquest nadal.

I, perquè us inspireu, us adjuntem aquest link de TV3! (A partir del minut 20’50” i 23’54”).

Una vegada tingueu llesta la manualitat, tindreu dues maneres de col·laborar:

  1. Lliurant el vostre element decoratiu (caseta i/o arbre) al centre Kids&Us HOrta-Guinardó del 7 al 22 de novembre, els quals seran enviats per a la seva venda a la Fira Solidària que tindrà lloc del 28 de novembre a l’1 de desembre. Els diners recaptats serà per als nens i nenes de la fundació.
  2. Portant la vostra caseta i/o arbre del 23 de novembre al 4 de desembre al centre. Aquests elements serviran per decorar els hospitals o els domicilis dels nens i nenes que atén la fundació.

Qui pot participar?

En aquest acció solidària poden participar tots els alumnes de Kids&Us Horta-Guinardó. Per agrair-vos vostra participació, organitzarem un concurs en el qual lliurarem 6 premis en funció de les dates i grups. Les dates d’entrega són les següents:

  • Del 7 al 22 de novembre, per a la seva venda durant la Fira Solidària.
  • Del 23 de novembre al 4 de desembre, per decorar els hospitals i cases dels nens malalts.

A més a més, es repartiran premis en les següents categories per cada data:

  • Nens i nenes de grups de Mousy a Sam.
  • Nens i nenes de grups d’Emma a Ben&Brenda.
  • Nens i nenes de grups d’Animal Planet a Cambridge.

El premi serà 1 pack editorial acord a l’edat i nivell Kids&Us per al guanyador de cadascuna de les 3 categories de cada data.

Desperta el teu costat més solidari i anima’t a participar! És el millor regal que podem fer als nens i nenes atesos per la Fundació!