No ens n’hem adonat que ja som a Nadal! El Pare Noel i els elfs han d’acabar de fer les llistes de nens que han fet bondat i de nens que no n’han fet gaire. Els rens del Pare Nadal s’han de posar en forma per sortir a repartir regals per tot el món. Ens ajudeu a preparar un Nadal magnífic?

L’aprenentatge de l’anglès encara es torna més divertit per Nadal gràcies a les Fun Weeks de Nadal. Des de Kids&Us hem preparat divertides activitats per a uns jocs d’hivern molt especials, els Santa Winter Games, i una setmana plena de la màgia de Nadal amb la Fun Week Perfect Christmas. Una manera diferent i divertida de viure les vacances de Nadal.

Home_Desktop_1920x1080_FWXMas_CAT

Totes les activitats de les Fun Weeks es dirigeixen a nens i nenes de 3 a 10 anys. Els grups estan formats per un màxim de 10 alumnes per professor i els agrupem per edat, per assegurar una perfecta interacció alumne-professor i una excel·lent relació entre els alumnes.

DATES I TEMÀTIQUES

  • Del 27 al 28 de desembre: The Perfect Christmas
  • Del 2 al 4 de gener: Santa’s Winter Games

Consulta més informació sobre temàtiques, horaris i preus aquí.

Inscripcions

Per inscriure’t emplena aquest formulari.