El cap de setmana passat vam realitzar les Festes de Nadal de Kids&Us Horta per als nostres alumnes. Tant els grans com els petits ho van passar d’allò més bé i ens van demostrar que el Nadal és la millor època de l’any!

A la Christmas Party per a Babies&Kids, els nostres alumnes i les seves famílies van crear unes manualitats precioses que els serviran per decorar les seves llars en aquesta època nadalenca. Els babies van fer uns arbres de nadal meravellosos amb l’ajuda dels seus familiars. Els kids més petitons ens van sorprendre amb la seva creativitat amb els arbrets de nadal, hi van posar tot tipus de decoracions i van quedar preciosos! I els més grans dels kids van decorar uns fanalets que els ajudaran a guiar Santa Claus i els seus rens fins a les seves cases perquè els deixin els regals que han demanat. De ben segur que després d’aquestes manualitats no tindran pèrdua!

I de la Christmas Party per a Tweens&Teens, què podem dir? Va ser tot un èxit, els més grans dels nostres alumnes van cantar, ballar i gaudir moltíssim! Es van agrupar per equips i cadascun va demostrar les seves habilitats davant dels altres. I la festa final amb el sopar i el karaoke va ser divertidíssima!

Si voleu veure què van fer exactament i quins van ser els resultats, feu un cop d’ull a les fotografies.

Gràcies a tots per compartir la il·lusió del Nadal amb nosaltres!