Falta molt poquet perquè els nostres alumnes de Linda comencin a venir sols a classe!

La setmana del 28 de gener els nostres nens i nenes vindran sense famílies. La major part ho faran encantants, però som conscients que és un moment important per a tots i que, en ocasions, pot resultar dur deixar de fer amb la família allò que tant gaudiu junts, com és jugar amb la Linda i en Bunny. Per això, us proporcionem una sèrie de pautes que asseguraran uns resultats positius tant a curt com a llarg termini.

Primer de tot, avisar-los amb temps

Els hem de fer saber que ja són grans i que aviat podran anar a classe sols. És bo que l’últim dia que assistiu a classe amb ells els ho recordeu i expliqueu. Us aconsellem que digueu la veritat des del principi, ja que tard o d’hora hauran d’afrontar la realitat.

Tranquilitat

A més és molt important que us mostreu tranquils i que, encara que estigueu amoïnats, afronteu la situació amb tota naturalitat. Vosaltres sou el seu exemple a seguir i si us veuen neguitosos ells també ho estaran.

Comiats curts

Us recomanem que eviteu comiats llargs i que, quan arribeu, els feu un petó i una abraçada, i el deixeu amb la professora. No us amoïneu, ella té els recursos necessaris i els coneix, i la majoria d’alumnes deixen de plorar una estona després d’haver entrat a l’aula.

Puntualitat

També és important que procureu ser puntuals a l’hora de portar-los i recollir-los i demostreu que esteu molt orgullosos d’ells quan surtin.

Resultado de imagen de linda kids&us

Esperem que aquests consells us ajudin a fer d’aquest moment una transició còmoda i enriquidora, i recordeu que tant si s’adapta amb més o menys rapidesa, el vostre fill o filla aprendrà a venir sol i a fer-ho amb un gran somriure.