Voleu que els vostres fills i filles continuïn aprenent anglès durant l’estiu? Des de Kids&Us us oferim la possibilitat de fer-ho d’una manera diferent. Al mateix temps que segueixen practicant anglès, s’ho passaran d’allò més bé participant en activitats esportives i lúdiques gràcies al nostre casal English&Fun Campus Olímpia al CEM HORTA.

Què és?

És un campus urbà organitzat per Campus Olímpia al CEM HORTA que va dirigit a nens i nenes de 3 a 12 anys, siguin alumnes Kids&Us o no. L’objectiu d’aquest casal és aconseguir que cada dia sigui una experiència inoblidable, que els nens i nenes tornin a casa després de viure una jornada divertida, diferent i plena d’activitats. Per això us oferim la possibilitat que els vostres fills realitzin 3 hores d’activitats matinals en anglès seguint el mètode Kids&Us apart de les activitats esportives i lúdiques que poden realitzar en el campus.

Com és?

Cada setmana, seguint una temàtica diferent pensada per l’equip pedagògic de Kids&Us, els nens i nenes prendran part en activitats en anglès cada matí de la mà de Kids&Us amb professionals formats a la nostra escola i seguidament podran participar en activitats esportives com futbol, bàsquet o handbol i també lúdiques com jocs d’aigua o tallers. També, hi haurà una activitat aquàtica i psicomotricitat.

On ho fem?

El campus Olímpia es porta a terme al CEM HORTA que consta de 2 pavellons ideals per realitzar els jocs esportius i per implementar els tallers manuals. També disposa d’una piscina de 33×25 i piscina d’aprenentatge poc profunda, segons la franja horària i activitat programada. La utilització és distribuirà per franges horàries, d’acord amb l’ocupació del recinte.

Dades d’interès d’English&Fun:

LLOC: CEM HORTA (C/ Feliu i Codina,27)
EDATS: de 3 a 12 anys
TORNS: del 25 de juny al 2 d’agost i del 2 al 6 de setembre
FRANGES HORÀRIES: oferim dues modalitats d’horaris:

  • 9:00 h a 17:00 h (inclou menjador amb cuina pròpia)
  • 9:00 h a 13:00 h i 15:00 h a 17:00 h (els nens/es marxen a dinar a casa)

Es pot escollir tot el dia, o matí i tarda amb els serveis addicionals.
Hi ha servei de menjador de 13 a 15 hores, amb cuina pròpia i menús especials al·lèrgies i/o intoleràncies.

Preus:

Aquelles famílies que vulguin poden sol·licitar l’ajut econòmic bonificat fins el 90%, les persones interessades han de recollir el full de sol·licitud a la recepció i, un cop emplenat, tramitar la sol·licitud a partir de dilluns 29 d’abril i fins dimecres 15 de maig de 2019, sense abonar cap quantitat a compte. Hauran de presentar la documentació indicada al dors del Full de sol·licitud a qualsevol Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de la ciutat.

  • Matí i tarda: 123,30 €
  • Acollida: 26,55 €
  • Menjador: 50,70 €
  • Acollida puntual: 6,25 €
  • Menjador puntual: 11,55 €

Reunió pares i mares

Dimecres 12 de juny a les 18.30 i a les 19.30h a l’estudi 2 del CEM Horta (C/Feliu i Codina,27). A la reunió us informarem de les temàtiques proposades per a cada setmana.

Inscripcions

A partir del 10 d’abril podreu recollir els fulls d’inscripció i la data per poder matricular als vostres filll/es és el dilluns 29 d’abril a la recepció del CEM, i fins a esgotar places.

Aquest casal ofereix la possibilitat de sol·licitar beca (ajut econòmic) o monitor de suport, ja que està homologat per l’ajuntament de Barcelona.