83ee2-52982025_328728741334752_1178261564364015933_n.jpgA Kids&Us Horta, les famílies tenen un rol molt important en l’aprenentatge dels seus fills i filles.
Com ja sabeu, no és necessari que parleu l’anglès ni que dediqueu temps extra a repassar allò que fan els nens i nenes a l’aula. Però sí que és clau que us assegureu que els alumnes escoltin les pistes d’àudio amb regularitat.
El nostre mètode es basa en una exposició continuada i diària a l’idioma i és per això que és crucial que es dediquin uns 10 minuts al dia a escoltar la pista d’àudio que correspongui. Ja que si no es fa una escolta regular, els nens i nenes no poden assimilar de manera correcta tots els conceptes i estructures que després treballen a l’aula. Aquesta escolta es pot realitzar mentre fan qualsevol activitat com esmorzar, dutxar-se o mentre són al cotxe. El moment el podeu triar vosaltres, però sí que demanem que no sigui mentre miren la televisió, ja que llavors no poden parar atenció i interioritzar allò que estan escoltant.
Us animem a seguir donant suport als vostres fills i filles en l’aventura d’aprendre anglès!