Aquest curs a Kids&Us Horta-Guinardó hem preparat una super festa de final de curs pels nostres grups de Babies i Kids, per tal d’acomiadar el curs com es mereix!

festa fi curs kids&usAquesta festa tindrà lloc al nostre centre Kids&Us Horta-Guinardó el dia 1 de juny i està adreçada a tots els nostres alumnes des de Mousy fins a Ben&Brenda.

Dividirem les activitats en dos torns:

– Primer torn (Mousy, Linda, Sam i Emma) de 10:30 a 11:30
– Segon torn (Oliver, Marcia, Pam&Paul i Ben&Brenda) de 12:00 a 13:30

El primer torn estarà dividit en dues parts: primer gaudirem d’un divertit storytime “A present for Granny”. ¿Sabieu que és l’aniversari de la Granny? El Sam sí…i per això vol passar el dia amb ella. Però es pensa que hi ha uns monstres que el persegueixen i té molta por. Us animem a que veniu i ajudeu el Sam a esbrinar què passa tot cantant i ballant!. Desprès de divertir-nos amb aquest conta contes, realitzarem un taller on els nens i nenes personalitzaran xapes amb el seu nom i les podran lluir!

El segon torn constarà d’un taller de “Slime”, on els nostres alumnes podran crear “slime”, una activitat manual perfecta per descobrir els secrets d’aquests productes enganxosos mentre es diverteixen i endur-se’l a casa per seguir jugant amb ell. Un cop finalitzat el taller, els nens i nenes seguiran practicant vocabulari en anglès mentre juguen al famós joc Twister i Mikado gegant. Estem segurs que, tant vosaltres com nosaltres, ens ho passarem d’allò més bé.

Al mateix temps es realitzaran activitats generals com pintacares i “tattoos”, hi haurà un “photocall”, on us podreu fer fotos ben divertides i un pica pica per tots els que assistiu a la festa.

No hi falteu el dia 1 de juny!