A continuació, us donem algunes idees de receptes de postres moooolt bones que us encantaran a tots/es!

“Torrijas”

T’ha sobrat pa del dia anterior? No ho tiris! Talla el pa en llesques i posa a escalfar llet amb una branca de canyella i llimona. Quan estigui temperada, mulla bé el pa i deixa’l reposar durant més o menys una hora. A continuació, arrebossa-les en ou i fregeix-les… per cert, vés amb compte amb l’oli calent (o potser millor fes-ho acompanyat d’algun adult). Per a finalitzar empolvora sucre sobre les mateixes i…. a menjar!
Per xuclar-se els dits!

rosquillas-caseras“Rosquillas”

Aquests dolços són imprescindibles durant aquests dies, veritat?. Bat ou amb una mica de sucre i, després, tira llevat, oli i ralladura de llimona. A continuació, tira farina a poc a poc fins que es formi una massa. Quan ja no s’enganxi als teus dits, dóna-li forma d’anelles. Una vegada l’oli estigui calent, tira les rosquillas a la paella, però igual que amb les “torrijas” …compte amb l’oli calent!. Quan ja estiguin fregides les traiem i els donem un bon bany de sucre….. per a xuclar-se els dits.

Llet fregida

És el dolç més fàcil i econòmic de fer. Comencem! Posa a escalfar la llet a la qual també li has d’afegir una mica de canyella i llimona. A continuació, afegeix maicena de manera que quan s’hagi diluït tot, afegeixes el sucre i la farina de blat. Remou a poc a poc i constantment perquè no es produeixin grumolls. Ja tens la massa? És compacta? Bé, perquè és el moment de retirar-lo del foc, bolcar-lo en una safata i fer trossets petits (aquesta part és la més divertida). Tira els mini-trossets en una paella i quan ja estiguin fregides, treu-les i escorre l’oli per a poder decorar al teu gust.

Que bo tot! Se’ns fa la boca aigua…..ummmmm i a tu!!! Enjoy it!!!