Us informem que seguint les instruccions de l’Ajuntament de Barcelona, el proper dilluns 4 de maig a les 10h s’obriran les inscripcions online dels casals d’estiu. Kids&Us Horta-Guinardó ha estat treballant de valent perquè visquis un estiu inoblidable.

Us portem tres tipus de casals d’estiu en que us assegurem una immersió lingüística real 100% en anglès al costat de casa teva.

  • Vols un casal que ofereixi un entorn familiar i entranyable? Tenim allò que busques: les nostres Fun Weeks. El casal que organitzem al nostre centre del carrer Cartellà 101.
  • Prefereixes un casal en un col·legi amb grans instal·lacions? No t’ho pensis i apuntat al casal Summer Fun que farem a l’ escola La Salle Horta.
  • O pot ser, un que combini oci i esport? El casal English&Fun que organitzem al CEM Horta és el millor pla per al teu fill o filla fent les dues coses que més li agraden?

Enllaços d’interès:

Casal Fun WeekCasal Summer Fun La Salle Horta  –  Casal English&Fun CEM Horta

Important: Davant la situació excepcional ocasionada per la Covid-19, la reserva de plaça no comporta l’abonament de cap import fins que aparegui un directriu oficial que marqui quan i com es desenvoluparan els casals d’aquest estiu.