Aquest any molts preferireu celebrar aquesta festa tan esbojarrada, una de les més esperades de l’any, des de la seguretat de la vostra llar. Però això no vol dir que us hagueu de quedar ensopits i perdre-us tota la màgia!

Els vostres fills i filles podran celebrar un carnestoltes memorable amb totes les idees que avui us deixem al blog.

Passarel·la de moda i sessió de fotos

El millor del carnestoltes és disfressar-se i convertir-nos en algú completament diferent. Un dolent de pel·lícula, el nostre superheroi preferit, una princesa Disney, el personatge del nostre llibre preferit…Als més menuts els encanta disfressar-se. Aprofita-ho per passar una estona divertida pintant-vos la cara i vestint-vos junts. I una vegada llestos… toca desfilar i fer-se fotos!

Videoconferència amb els cosins o amics de l’escola amb concurs de disfresses

Aquest any segurament no podrem gaudir de les habituals festes de disfresses ni de les rues de carnestoltes, però podem muntar el nostre propi concurs de disfresses amb els nostres amics i familiars. Només ens caldrà un telèfon mòbil, una tablet o un ordinador amb càmera i moltes ganes de riure! Podeu establir diversos premis com ara “Millor disfressa de por” “Millor disfressa feta a mà” “Disfressa més divertida”, tantes com vulgueu! I una idea que afegeix un extra de diversió és inventar-se un sistema de votació diferent, gestos, balls, enquestes de zoom, etc.

Gravar tik-toks de carnestoltes

Aquesta aplicació ha arribat per quedar-se i és genial per passar estones divertides provant efectes i reptes. Busca els balls de moda i prova de recrear-los amb els teus menuts mentre esteu disfressats. El riure està garantit, ja que mai són tan senzills de fer com sembla!

Fer la vostra pròpia disfressa amb material de papereria

Per als amants de les manualitats, què millor que fabricar la vostra pròpia disfressa? Cartulina, tires de ras, alguna pintura, paper d’alumimi… podem fer-nos disfresses genials amb aquests elements. Una abella, un núvol, un arc de sant martí, un cargol… les idees són infinites!

En aquest enllaç us deixem algunes idees:

https://diydecorcrafts.com/30-carnival-costumes-for-kids-finding-the-best-costumes-for-kids/

Karaoke Session

La música és un dels principals elements de la festa de carnestoltes. Per què no muntar el nostre propi karaoke a casa? Potser sou afortunats i teniu una videoconsola amb algun joc de karaoke. Però si no en teniu, no patiu! Youtube al rescat! En aquest web trobareu centenars de cançons en format karaoke que encantaran als vostres menuts. Us recomanem les playlist de disney. Un encert segur! Qui pot resistir-se al “Let it go” de Frozen o al “Under the Sea” the La Sirenita?

Mirar pel·lícules relacionades amb el carnestoltes

I per acabar aquesta tarda de carnestoltes tan plena de diversió, toca asseure’ns al sofà i gaudir d’una bona pel·lícula que ens transporti a la màgia del carnestoltes en tota la seva esplendor? Heu vist “Rio”? Les imatges i els colors són espectaculars, i la música és absolutament enganxifosa. Us vindran ganes d’aixecar-vos i ballar!