A tots ens encanten les vacances, com ara les que estan molt a la vora, l’esperada Setmana Santa, però és cert que, si tenim la sort de poder gaudir de temps de qualitat amb els nostres fills o filles a casa, a vegades ens quedem sense idees perquè no s’avorreixin.

Kids&Us arriba al rescat! Us portem una selecció de tradicionals Easter Games americans que us faran riure de valent. El temps se us passarà volant!

Com ja sabeu, als Estats Units Easter se celebra amb tots els ets i uts i és una de les dates més esperades per nens i nenes. Aquí us deixem una llista de jocs i activitats fàcils de recrear a casa amb poca antelació.

Egg Deco

Decorem el nostre ou de pasqua! Tenint en compte que a tots els nens i nenes els encanta pintar i enganxar adhesius, aconseguiu amb pintura, ja sigui de dits o tradicional, alguns adhesius amb la forma que us vingui de gust i poseu-vos mans a l’obra per a crear els vostres propis ous de pasqua.

Per cert, ja domines la tècnica de buidar l’ou? És important per a evitar desastres!

Si voleu convertir-ho en un joc, hi ha una variant interessant. Es tracta de posar en un plat vostres stickers favorits col·locant-los amb la cola cap amunt i suaument passar l’ou per damunt perquè se li vagin enganxant. El guanyador serà aquell que aconsegueixi fer-ho sense aixafar l’ou.

EXTRA TIP: Si voleu evitar-vos maldecaps, una opció és comprar ous de joguina a prova de mans massa enèrgiques.

Spring Shower

Hora de tornar-se bojos! Aquesta és una de les activitats preferides dels nens, encara que és una mica una marranada… però, a qui no li agrada deixar-se portar de tant en tant? Es tracta d’un joc per equips. Heu d’aconseguir un barret de dutxa, una persona de cada equip ha de col·locar-se’n un al cap i una altra persona s’encarregarà de cobrir-lo amb nata (si us fa cosa, podeu optar per l’escuma d’afaitar). I què cal fer? La persona que porta el barret s’asseu en una cadira i els membres del seu equip li llancen ganchitos. Qui guanya? L’equip que aconsegueixi que més cheetos es mantinguin damunt del barret.

Egg Walk

Un altre clàssic de clàssics! És una activitat per equips que segur coneixeu bé. Es tracta de traslladar un ou d’un punt a un altre sense que caigui. Podeu fer servir una cullera a la boca per a nens grans o un plat de plàstic per als més petits.

Jumping Bunnies

A qui no li agraden les carreres de sacs? Segurament seria ideal poder fer servir sacs de tela, però com no sol ser una cosa habitual en les llars, podeu usar bosses d’escombraries. Els participants seran els conillets saltarins.

Pin Rabbit Tails

Per a aquest joc necessitareu pompons de colors i cinta adhesiva. Es tracta de nou d’una activitat per equips i l’objectiu és pegar-li el màxim nombre de “cues” als membres de l’altre equip. Podeu establir un color per a cada equip si us resulta més fàcil. Aquest joc és especialment adequat per a nens molt actius, ja que es tracta d’anar corrent per la casa o jardí i evitar que us enganxin les cues de conillet.

Egg Hunting

No podíem acabar sense esmentar el més típic dels jocs de Pasqua en el món angloparlant. La recerca del tresor! La idea és que prèviament hàgiu amagat ous de pasqua per la casa, el jardí o parc on aneu a jugar. Els nens i nenes hauran de trobar tots els ous que ha deixat el conillet. I si aquests són de xocolata, doble premi!

Esperem que aquestes idees us donin un munt d’estones divertides aquesta Setmana Santa!