Aquest 11 de desembre celebrarem intensament el 10è aniversari del nostre centre Kids&Us Horta-Guinardó i volem compartir-ho amb vosaltres!

A Kids&Us Horta-Guinardó estem de celebració. Aquest curs fem 10 anys! Sí, el temps passa volant i ja fa deu primaveres que vam començar la nostra missió d’ensenyar anglès amb nens i nenes amb la nostra metodologia Natural English.

Deu anys donen per a molt i, durant tot aquest temps, centenars de nens i nenes han crescut a les nostres aules envoltats de personatges i històries meravelloses i d’un anglès ric i natural. Hem escoltat les seves primeres paraules en anglès, compartit els seus somriures i viscut els seus progressos a mesura que s’han anat fent grans. Per part nostra, podem afirmar que ha estat tot un privilegi.

Us convidem que us uniu a nosaltres en aquesta celebració i us apunteu a la Festa dels 10 anys que tindrà lloc al Centre Esportiu d’Horta (C/Feliu i Codina núm. 27) l’11/12/2021.

Ens faria molta il·lusió compartir aquest moment tan especial amb tots vosaltres per seguir fent de Kids&Us una gran família!