Descobreix els nostres més de 20 títols per a nens i nenes de 0 a 13 anys. Segueix navegant!

Talking Pen

Et presentem la manera més divertida de llegir un llibre en anglès!

El Talking Pen és el llapis digital que llegeix tots els nostres llibres i descobreix el contingut addicional que s’amaga a les seves pàgines, convertint-los en llibres interactius. Només s’ha de col·locar el Talking Pen sobre les pàgines del llibre per a que llegeixi el text amb bona pronúncia adequada.

Llegir un llibre en anglès mai ha estat tan fàcil!

0-2 anys

Cuddly Toy Linda

Què tenen els peluixos que fan que ens n’enamorem a qualsevol edat? La Linda és una rateta preciosa, divertida i amorosa, que acompanya els nens i nenes en les seves primeres aventures a les aules de Kids&Us i ara també a casa, des d’on els ajudaraà a crear situacions de joc simbòlic i afectiu, tan importants per als més menuts.

Cuddly Toy Sam

En Sam surt de l’aula per acompanyar els més petits en l’apassionant aventura de viure. Sabem la importància que tenen la repetició i la imitació en l’aprenentatge dels infants en aquestes edats, i amb el ninot d’en Sam, els nens i les nenes podran reproduir a casa el que passa a les aules, així com posar en context les estructures i les expressions que han après. A més, és tan tendre…

03-05 anys

Betty’s Week

Betty’s Week és el títol més recent de la col·lecció Betty the Black Sheep. En aquesta història, la Betty li explica a la seva inseparable amiga Catty quines activitats fa durant la setmana i quins objectes o materials necessita per fer-les. Amb aquest conte, els nens i nenes repassaran els dies de la setmana en anglès i aprendran vocabulari relacionat amb les activitats extraescolars.

Si el llegiu amb el Talking Pen podreu escoltar la història, completar activitats addicionals i descobrir sons sorpresa.

06-10 anys

Listen&Touch 1

Saps què és un llibre-joc? El nostre Listen&Touch n’és el millor exemple; hi trobareu més de 700 locucions i 40 exercicis ideals per complementar tot el que els nens i nenes aprenen a les classes d’anglès d’una manera entretinguda.

El Listen&Touch funciona amb el Talking Pen, el llapis digital que converteix el llibre en una eina interactiva d’aprenentatge.

Gina’s Christmas

Gina Ginger and the Cristmas Fairy és l’aventura nadalenca de la nena més entremaliada de la nostra línia editorial. La Gina Ginger es disposa a decorar l’arbre de Nadal amb l’ajuda de la seva inseparable fada màgica, mentre esperen que arribi el dia més desitjat. Amb aquest conte, els nens i nenes aprendran vocabulari relacionat amb les festes nadalenques.

Amb la col·lecció Gina Ginger, els petits lectors aprendran vocabulari nou i consolidaran estructures treballades a les classes d’anglès.