Kids and Us Horta - Guinardó

Escola d'anglès per nens a partir d'1 any

Viu el millor Nadal amb les Christmas Fun Weeks de Kids&Us!

Les activitats de les Fun Weeks s’adrecen a nens i nenes de 3 a 10 anys, que dividim per franges d’edat (3 i 4 anys, 5 i 6 anys i de 7 a 10 anys) i en grups reduïts. D’aquesta manera, assegurem que els nens puguin interactuar perfectament amb el professor d’anglès i que estableixin una bona relació entre ells.

Les Fun Weeks s’organitzen per setmanes, amb temàtiques independents, per poder oferir la màxima flexibilitat a les famílies.

Temàtiques

CHRISTMAS (del 28 al 31 de desembre – 4 dies)

Aquest Nadal serà especialment divertit! En aquesta Fun Week, coneixeràs a nous amics, aprendràs com es viu el Nadal arreu del món, i potser fins i tot veurem el Pare Noel i en Rudolf. Mirarem les estrelles i prepararem un Nadal ple d’aventures per als nens i nenes!

WINTER IN ALASKA (4 i 5 de gener – 2 dies)

Alaska està plena d’animals increïbles. Vine i uneix-te a ells en una aventura nadalenca plena de diversió! Farem nous amics i explorarem junts la màgia d’aquesta terra congelada mentre celebrem aquesta època de l’any tan especial! Vine a viure una aventura gelada en anglès amb Kids&Us!

Activitats

Totes les activitats que duem a terme durant les Fun Weeks són íntegrament en anglès, estan relacionades amb la temàtica setmanal i es divideixen en set grans blocs:

1. Activitats de psicomotricitat: Farem jocs a través dels quals els nens podran córrer, saltar i realitzar un seguit d’activitats que permetran una bona interrelació i treball en equip.

2. Taller de teatre (Performances): Amb l’ajuda de cançons, moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica farem representacions adaptades a l’edat dels diferents grups de nens i nenes. Aquesta activitat els ajudarà a contextualitzar el vocabulari i les expressions que van aprenent. A més, tindran l’oportunitat de posar-se a la pell dels diferents personatges i viure en primera persona les seves intrèpides aventures.

3. L’hora del conte (Storytime): Creiem que l’ús del conte és clau i essencial a l’aprendre un idioma. El conte que hem creat s’ha adaptat a cada grup d’edat i ofereix una manera divertida i entretinguda d’aprendre estructures, sons i vocabulari. Al llarg d’aquestes Fun Weeks, aprendrem i representarem i interpretarem contes.

4. Manualitats (Crafts): Realitzarem treballs manuals inspirats en les diferents temàtiques setmanals. Seria necessari que portessin una bata.

5. Cançons temàtiques (Songs): Es tracta sens dubte de l’activitat amb més acceptació de les Fun Weeks. Totes les cançons es creen i composen seguint sempre la temàtica de la setmana, i s’adapten a cada grup d’edat.

6. Llibre de classe (Fun Book): quadern temàtic que els nens i nenes completen durant la setmana.

Dates i horaris

L’horari de les activitats serà de 9:00h a 13:00h, tot i que per facilitar-vos tant l’arribada com la recollida dels nens, l’horari de recepció serà de 8:30h a 9:00h, i la recollida es podrà fer a partir de les 13:00h i fins a les 14:00h. Si necessiteu que els vostres fills es quedin fins a les 15:00h s’afegirà un suplement al preu final*. Durant aquesta estona hi haurà una mestra amb els nens mentre llegeixen, dibuixen o miren alguna pel·lícula en anglès.

Preus

  • Christmas (4 dies): 109€/setmana
    * Suplement de 8€ pel servei d’acollida de 14 a 15h.
  • Winter in Alaska (2 dies): 68€/setmana
    * Suplement de 4€ pel servei d’acollida de 14 a 15h.

    Si us apunteu les dues setmanes gaudireu d’un 10% de descompte en l’import total.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: