Kids and Us Horta - Guinardó

Escola d'anglès per nens a partir d'1 any

MATRICULA’T

Com matricular-se?

Molt senzill: tant si tens clar que vols inscriure al teu fill/a com si el que desitges és rebre més informació sobre els grups, has de contactar amb el centre Kids&Us Horta i demanar la teva cita amb la directora del centre, Nuria Panella.

Ella t’explicarà tots els detalls de la nostra metodologia i us donarà horaris i preus. en la mateixa cita podreu formalitzar la vostra inscripció omplint la documentació necessària.

La gran família de Kids&Us Horta-Guinardó t’està esperant! 


Omple el següent formulari per a sol·licitar una visita al nostre centre:

Política de privadesa

L’informem que les dades personals obtingudes mitjançant aquest formulari, així com la seva adreça electrònica, seran incorporats en un fitxer anomenat Clients del qual és responsable Grup Mapucana & Associats S.L – B65566283 domiciliada a C/Cartellà 101 08031 (Barcelona), amb la finalitat d’atendre les vostres consultes i enviar informació relacionada amb l’entitat que pugui ser del vostre interès. Grup Mapucana & Associats S.L es compromet a utilitzar les dades recollides mitjançant aquest formulari únicament per a la finalitat anteriorment esmentada. L’interessar declara tenir coneixement del destí i ús de les dades personals recollides mitjançant la lectura de la presnt clàusula.  L’enviament d’aquesta comunicació implica l’acceptació de les clàusules exposades. Si desitja exercir els drets d’accès, rectificació, cancelació o oposició en els termes establerts a la llei orgànica 34/2002, pot fer-ho dirigint-vos a la direcció fiscal o por correu electrònic a horta@kidsandus.es 

A %d bloguers els agrada això: