Kids and Us Horta - Guinardó

Escola d'anglès per nens a partir d'1 any

Política de privacitat

 1. Responsable
  D’acord amb el que s’estableix en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, us informem que el responsable del tractament de les dades de caràcter personal és l’empresa Grup Mapucana & Associats SL. Les dades que es recullin es comunicaran a l’empresa KIDS&US ENGLISH, SL.
 2. Finalitat
  La finalitat de les dades recollides és desenvolupar gestions derivades de la relació comercial que existeixi, així com enviar informació (publicitat, promoció). La base que permet el tractament de les dades és el vostre consentiment, que alhora és necessari per al compliment de la relació entre KIDS&US ENGLISH, SL i vosaltres, especialment per enviar la informació sol·licitada. Les dades es conserven fins a un màxim de cinc anys un cop finalitzada la relació contractual o un cop s’hagi complert la finalitat per la qual es van tractar.
 3. Drets
  En qualsevol moment teniu el dret d’accedir, de rectificar o de suprimir les dades que heu facilitat, així com el dret de sol·licitar-ne la portabilitat. També teniu el dret de sol·licitar que se’n limiti el tractament o d’oposar-vos-hi.
 4. Destinataris
  A més, les dades es podran comunicar dins de la xarxa de franquiciats adherits a KIDS&US ENGLISH, SL o a empreses col·laboradores o proveïdores de serveis de KIDS&US ENGLISH, SL o dels seus franquiciats, que poden situar-se tant dins de l’Estat com fora.
 5. Informació adicional
  Si voleu informació addicional i detallada sobre protecció de dades, podeu fer la consulta per correu electrònic a
  info@kidsandus.com i a horta@kidsandus.es, en el qual sol·liciteu una còpia escrita al nostre centre, o podeu escriure a l’adreça C/Cartellà 101  08031 Barcelona.
 6. Legitimització
  Igualment, ens indiqueu que autoritzeu expressament el centre educatiu i Kids&Us English, SL a enviar de manera puntual publicitat, informació, activitats i publicacions sobre els productes i els serveis relacionats amb KIDS&US. 

A %d bloguers els agrada això: