Et presentem la manera més divertida d’aprendre a pronunciar correctament.

El Talking Pen és un llapis digital amb el qual els nens aprendran a pronunciar l’anglès d’una manera divertida i amena. Només s’ha de col·locar el Talking Pen sobre les estrelletes que apareixen en els contes Kids&Us perquè llegeixi el text i els personatges cobrin vida.

Consta d’un escàner, d’un micròfon i d’un altaveu, i és capaç de llegir els contes impresos amb tecnologia de so.

talkingpen-kidsandus-1

Per què utilitzar el Talking Pen?

Sabem que no tots els pares i mares tenen suficient nivell d’anglès per poder llegir un conte als seus fills amb bona pronunciació, bona dicció i una entonació adequada. Per aquest motiu, el Talking Pen garanteix que els nens i nenes tinguin una exposició a un anglès impecable. El Talking Pen permet que la lectura del conte en anglès sigui un moment agradable i relaxat per gaudir en família. És perfecte per a aquells pares i mares que volen oferir als seus fills un contacte amb l’anglès a través dels contes.

El Talking Pen es pot utilitzar amb o sense auriculars, i la bateria es pot carregar mitjançant el corrent elèctric o l’ordinador, durant un màxim d’1,5 hores. Té una memòria de 4GB que permet emmagatzemar una gran quantitat de llibres.

Es poden descarregar els arxius de so dels llibres en aquesta pàgina . Per a això, n’hi ha prou amb connectar el Talking Pen a l’ordinador, com si es tractés d’un USB, i guardar els arxius descarregats dins de la carpeta AP4 del Talking Pen.