És habitual començar l’any fent-se un seguit de propòsits per millorar en el nostre dia a dia: anar al gimnàs, menjar més sa, llegir més, etc. Des de Kids&Us Santa Coloma creiem que un dels propòsits més importants de mares i pares hauria de ser passar més temps lliure amb els seus infants, i que aquest temps sigui de qualitat.

De vegades, però, el dia a dia ens dificulta aquest temps lliure o bé ens falten idees. Per això, us fem 5 propostes d’activitats senzilles i que podeu realitzar tant una tarda a casa com un cap de setmana sencer:

1. Sing & Dance

sing.png

No hi ha res millor que moure l’esquelet en família! Animeu-vos a cantar i ballar sense parar acompanyats de la banda sonora de Kids&Us que podeu trobar al nostre Spotify. A més a més, així ens estalviem el temps del gimnàs!

 

 

 

 


2. Arts & Crafts

WhatsApp Image 2018-12-15 at 11.33.48 (1)

A tothom li agrada tenir decoració a casa, i encara més si és feta a mà. Hi ha moltes opcions i gairebé totes es poden fer amb material reciclat o objectes que tingueu per casa. Podeu trobar molts exemples per internet de creacions com posa llapis, marcs de fotos o gerros de flors de formes diferents i fets amb materials com fusta, fang, cartró, suro… deixeu volar la imaginació i a crear unes fantàstiques obres d’art!

 

 

 

 

 


3. Excursions a la natura Resultado de imagen de kids&us winter

Aprofiteu els caps de setmana per sortir de la ciutat i gaudir de la natura, ja sigui a la platja o a la muntanya, sempre és bo respirar aire fresc. On podeu anar? Molt senzill, podeu berenar a Collserola, pujar a Montserrat caminant o simplement passejar tranquil·lament per la platja i gaudir d’una posta de sol.

 

 

 


4. Let’s play!

Resultado de imagen de kids&us jocs taula

Els jocs de taula de Kids&Us ens permeten passar una bona estona a casa i gaudir de la tranquil·litat després de les activitats més enèrgiques, però sense deixar de passar-ho bé. Consulteu tot el nostre material complementari.

 

 

 

 

 


5. Ice-Skating

Ara que encara fa fred, aprofiteu per fer les típiques activitats en aquesta època de l’any i aneu a patinar sobre gel! Després d’això, no hi haurà res que us aturi.

ice

Però recordeu, el més important és passar una estona divertida en família, i a gaudir!