A Kids & Us Horta volem que l’aprenentatge s’acosti el màxim possible a la realitat dels nostres estudiants. Per a això, ha estat un element fonamental en el desenvolupament de la nostra metodologia dos factors clau: els interessos de cada grup d’edat dels nostres alumnes i l’enfocament clarament comunicatiu que treballem dins les nostres aules.

És per això que a més de treballar els continguts lingüístics de l’idioma, el nostre eix principal de treball se centra, dia a dia, en el desenvolupament de les competències comunicatives a dos nivells, un de producció i un altre de recepció. Què volem dir amb això? Doncs que la nostra avaluació se centra més en esbrinar “què” saben fer amb l’idioma els nostres alumnes, més que en “quant saben d’aquest”. Tot això ens ha portat a crear i desenvolupar situacions de la vida real en què hi ha una veritable necessitat de comunicació adaptada a l’edat de cada grup.

Cambridge Kids&us

D’altra banda, a Kids & Us Horta considerem que l’aprenentatge fora de l’aula també és un element primordial per assegurar que tots els continguts que s’han treballat a classe quedin ben consolidats i interioritzats. Per això, aprofitem aquest post per donar-vos algunes idees per posar en pràctica totes aquelles habilitats comunicatives que es treballen a classe.

Llibres de les col·leccions Kids & Us

Són una bona eina per treballar tant la comprensió lectora com l’ortografia en anglès:

  • Per als alumnes més petits disposem de la col·lecció de llibres de Gina Ginger, Listen & Touch o Superkids còmic de l’editorial Kids & Us.
  • Per als alumnes més grans disposem de llibres com “The Red Jungle Mistery”, “Night at the Funfair” o “Three Little Pigs”.

Pel·lícules i sèries

Volem recalcar la importància d’acostumar l’oïda a la versió original. Així mateix, qualsevol sèrie o pel·lícula en anglès serà una bona opció per incrementar l’aprenentatge de l’anglès.

Enllaços d’interès

Existeixen diversos portals d’internet on trobar recursos per a l’anglès tant a nivell de gramàtica, com ortografia o vocabulari.

http://learnenglishteens.britishcouncil.org/grammar-vocabulary/grammar-videos

http://www.eslgamesplus.com

http://eslgamesworld.com