Les Cool Off són unes colònies organitzades per Kids&Us on els nostres alumnes de 7 a 13 anys poden seguir aprenent anglès en un entorn diferent i al mateix temps gaudeixen d’activitats convivencials i esportives.

Voleu saber una miqueta més?

Des de Kids&Us considerem que és molt important que els nostres alumnes no perdin el contacte amb la llengua anglesa al llarg de l’estiu, ja que són uns mesos on és possible que no tinguin un “input” tan freqüent de la llengua com durant el curs. Per aquesta raó, creiem que és una bona idea que aprofitin 6 dies de les vacances estivals per prendre part a les Cool Off, les colònies dissenyades per l’equip pedagògic de Kids&Us i portades a terme per professors formats i experts en el mètode.

Els nens fan activitats esportives (paddle surf, natació, kayak…), les quals depenen de la destinació on es portin a terme les colònies. A part, també fan d’altres més lúdiques com jocs a l’aire lliure, excursions, cançons i balls o jocs de nit, que fomenten la convivència, la tolerància i la integració de tots els alumnes al mateix temps que estan totalment immersos en l’idioma.

Per a més informació, destinacions i inscripcions, no dubteu a consultar qualsevol dubte amb el centre o a través de la web de Cool Off.

També podeu assistir a la Reunió Informativa el dia 11 de febrer a les 19.30h al Centre Kids&Us Poblenou (C/Llacuna, 104) Barcelona.

Cal confirmar assistència omplint el següent formulari.