A Kids&Us creiem que no només és important que els nostres alumnes aprenguin anglès, si nó que també es formin com a persones a través de valors humans.

Així doncs, l’equip pedagògic de central s’encarrega d’incloure aquests temes en els continguts dels cursos d’edat més avançada.

Voleu saber quina temàtica es treballa a cada curs?

A Ben & Brenda els alumnes aprenen els bons i mals modals en l’àmbit escolar i social. Per exemple, se’ls hi ensenya si és correcte o no interrompre a classe, tirar-se rots a la taula o dir si us plau i gràcies quan interactuen amb altres persones.

En els cursos Animal Planet 1 i 2, s’inclou el canvi climàtic, l’ecologia i el respecte al medi ambient a través de personatges com l’Alex, la protagonista de les històries d’aquests dos cursos. Aquesta noia dona la volta al món per cuidar als animals que estan en perill d’extinció conjuntament amb la seva mare que es veterinària i el seu pare, que és fotògraf.

En els cursos de Fairy Tales 1 i 2 es treballen temes actuals com el “bullying”, la migració o la desmitificació dels rols de gènere. Per exemple, al primer curs ens trobem amb personatges com la versió actual de “la caputxeta vermella”, on la protagonista és una noia que juga a bàsquet i li agrada portar roba ampla. També, ens trobem amb en Sydney, el qual ha hagut de deixar la seva família enrera i viatjar a un altre continent, tot habituant-se a la nova cultura. En l’últim curs, ens trobem amb en James, que pateix “bullying” a l’escola i somia amb ser jugador de bàsquet.

 

17903401_1304144772967322_1848481077665133860_n