A continuació, us proposem 10 raons per les quals creiem que els vostres fills i filles podrien beneficiar-se del nostre mètode:

1. És un mètode natural. A Kids&Us, els nostres alumnes aprenen la llengua anglesa tal com aprendrien la seva llengua materna, primer interioritzen les estructures de l’idioma de manera oral i, quan ja les dominen, passen a treballar la lectoescriptura, sempre de manera contextualitzada.

2. Grups reduïts. Els nostres grups consten d’un màxim de 8 nens, ja que així ens assegurem que tots els nens i nenes tenen oportunitats d’interactuar oralment en tot moment.

3. Els cursos s’adapten a cada edat. A cada curs de Kids&Us, els nens i nenes se senten identificats amb el personatge protagonista, ja que tenen la mateixa edat i viuen situacions semblants.

4. Les nostres sessions són 100% en anglès. Els nostres professors/es es dirigeixen en tot moment als i les alumnes en anglès i se’ls hi demana que ells parlin en anglès en tot moment.

5. Les lliçons són dinàmiques. Les classes a Kids&Us són totalment dinàmiques. Hi ha canvis de lloc al llarg de tota la sessió i s’utilitzen recursos com cançons i jocs per tal que els nens i nenes estiguin atents en tot moment.

ImgFacebook_Link_1200x627_Camp1920-mod2

6. Innovació i millora constant. L’equip pedagògic de Kids&Us es troba en una recerca constant per tal d’incloure qualsevol millora que faci que els i les nostres alumnes aprenguin de manera adequada.

7. Els/ les professors/es són monitoritzats. Per tal de mantenir l’excel·lència en el nostre equip de docents, als centres Kids&Us els nostres professors i professores són avaluats i l’equip pedagògic de central els dóna eines per millorar la seva pràctica.

8. Informes trimestrals per les famílies. Al final de cada trimestre els pares i mares rebeu un informe per saber com evoluciona l’aprenentatge del vostre fill/a.

9. Contacte permanent amb les famílies. Considerem que és molt important mantenir contacte amb els pares i mares, mitjançant tutories amb el mestre/a dels vostres fills. Així sabreu de primera mà com evolucionen al llarg de les sessions.

10. Activitats complementàries. Al llarg del curs escolar organitzem diferents activitats pels nostres alumnes i no alumnes com ara Storytimes, tallers de cuina en anglès, Funweeks i festes al llarg de l’any.

Us animeu?