Des de Kids&Us seguim atentament l’evolució de la incidència del coronavirus i treballem per adaptar-nos a les diferents situacions que s’estan succeïnt.

Davant les circumstàncies excepcionals que estem vivint aquests dies, volem informar que els centres de Kids&Us estan seguint les directrius marcades per les autoritats competents en tot moment i adoptant les mesures necessàries.

No obstant, les autoritats d’algunes comunitats autònomes i ciutats ja han ordenat el tancament de centres educatius, el que implica també el tancament dels nostres centres en aquestes zones a partir de demà 13 de març.

ImgFB_1200x1200px_Corpo

Perquè els alumnes afectats per la suspensió de les classes puguin mantenir el contacte amb l’anglès a casa, hem preparat un contingut digital complementari. Sabem que aquest contingut en cap cas pot substituir l’experiència de classe, però hem creat específicament aquest material perquè els nostres alumnes puguin seguir en contacte amb l’anglès fins que es reprengui l’activitat als centres.

Per a més informació podeu contactar amb nosaltres. Estem a la vostra disposició per resoldre els dubtes que puguin sorgir.