Avui us portem una recepta que fa pensar en dies més llargs i en la caloreta estiuenca, i també en estar de bon humor en una terrassa a la vora del mar. Ja gairebé arriba la primavera i només queden 14 diumenges per a que sigui estiu! Sí, avui ens hem posat les ulleres optimistes!

Voleu preparar aquesta recepta amb els vostres fills i filles i passar una estona d’allò més divertida en família mentre practiqueu anglès? Doncs, som-hi! Mans a l’obra!

Us hem preparat la recepta en català i en anglès, i per si us ve de gust fer-la íntegrament en anglès amb els peques però no us hi veieu amb cor us deixem les frases que heu de dir. Més que fàcil!

Una bona manera de seguir practicant és fer que repeteixin allò que els aneu indicant. O preguntar-los que estan fent a cada pas, com si fos un vídeo de youtube, els encantarà! What are you doing now?

Quins ingredients ens caldran?

Nosaltres hem preparat una versió express de la recepta, centrant-nos en la part més divertida, la decoració! Per tant treballarem amb una base de pastís comprada. Aprofitant que és època de la Mona, en podreu trobar fàcilment a qualsevol supermercat.

En aquest enllaç ( Coconut Torte | The Red Eye Baker ) però, us deixem la recepta original com es diu en anglès from scratch, per preparar el vostre pastís des de zero.

Ingredients
4 bars of white chocolate
300g Shredded Coconut (coco ratllat. Si podeu trobar el tipus de coco que és una mica més allargat, farà que el pastís quedi espectacular. )
Your favourite chocolate spread
Fruit Jam
2 cakes
500ml Water
500g Sugar

Vocabulary
Stir (Remenar)
Boil (Bullir)
Mix (Barrejar)
Add (Afegir)
Melt (Desfer)
Spread (Untar)
Chop (Picar)
Slice (Tallar)

Let’s get started!

 1. Boil both water and sugar and let it chill on the frigde.
  Bull l’aigua i el sucre per crear un almívar. Deixa reposar a la nevera.
  Què has de dir? Let’s boil sugar and water. Now let’s put it in the fridge.
 2. Once its not hot anymore, slice both cakes in two and pour the sweet líquid on three of the cake parts. Una vegada ja no estigui calent, talla les bases de pastís per la meitat i mulla tres de les bases amb l’almivar perquè quedi suau.
  Què has de dir? Let’s slice the cakes. Please, pour this on the cakes.
 3. Spread your favourite chocolate or jam on all cakes except for the top one and layer the cakes to make only one cake. Unteu la Nutella o la mermelada sobre tres de les bases de pastís de manera generosa i apileu-les amb cura per fer un sol pastís.
  Què has de dir? Let’s spread the chocolate cream / jam. Come on, time to pile up the cakes. Let’s make a tower.
 4. Time to melt the white chocolate. Chop the 4 bars and melt them carefully puting a bowl inside a boiling water pot. Whatch out! Don’t burn it. Hora de desfer la xocolata. Piqueu les 4 tabletes i desfeu la xocolata al bany maria perquè no es cremi.
  Què has de dir? Let’s chop this chocolate. Now, we are going to melt the chocolate.
 5. Spread the melted chocolate all over the cake and wait for a few minutes so it gets a little hard. Cobriu les 4 bases amb xocolata blanca començant des de ben amunt i espereu a que s’endureixi una mica, però no del tot.
  Què has de dir? Let’s cover the cake with chocolate.
 6. The funniest part! Let’s drop the shredded coconut all over the cake to cover all spots and make a beautiful white cake. Espolvoreu el coco ratllat sobre el pastís i cobriu tots els foradets per aconseguir que es vegi ben blanca. (El coco s’adherirà a la xocolata si encara no s’ha endurit)
  Què has de dir? Let’s sprinkle coconut all over the cake!

Mmmm yummy! Esperem que us agradi molt aquesta recepta i que passeu una estona genial fent-la!